M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 19 Şubat 2021 #1 -Herhangi bir sorunu yoktur. -Kutu mevcut ama fatura ve garanti yoktur. -Anakart hakkında bilgi için: Overview B450 TOMAHAWK -Şu anda kasamda olduğu için en geç yarına fotoğraf ekleyeceğim. -B550 GAMING Edge aldığım için boşa çıktı ve bu yüzden satıyorum. -Sahibinden de hesabımla ilgili sorun yaşadığımdan oradan ilan açamam. -Oyuncu aynı fiyata ilan açtım. -Düşündüğüm fiyat 600'dür. -Yer: Alanya/Antalya Son düzenleme: 25 Şubat 2021
-Herhangi bir sorunu yoktur. -Kutu mevcut ama fatura ve garanti yoktur. -Anakart hakkında bilgi için: Overview B450 TOMAHAWK -Şu anda kasamda olduğu için en geç yarına fotoğraf ekleyeceğim. -B550 GAMING Edge aldığım için boşa çıktı ve bu yüzden satıyorum. -Sahibinden de hesabımla ilgili sorun yaşadığımdan oradan ilan açamam. -Oyuncu aynı fiyata ilan açtım. -Düşündüğüm fiyat 600'dür. -Yer: Alanya/Antalya
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 21 Şubat 2021 #2 MSI B450 Tomahawk Fiyatı revize ederseniz daha kolay satılır hocam.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 25 Şubat 2021 #3 moxxi dedi: MSI B450 Tomahawk Fiyatı revize ederseniz daha kolay satılır hocam. Genişletmek için tıkla... Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum, sonuçta sıfırı 700 civarı, bu fiyata da sıfır olarak gigabyte gaming B450M gibi modeller var ve VRM olarak aralarında büyük fark var. Biriyle de anlaştık zaten, muhtemelen alacak.
moxxi dedi: MSI B450 Tomahawk Fiyatı revize ederseniz daha kolay satılır hocam. Genişletmek için tıkla... Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum, sonuçta sıfırı 700 civarı, bu fiyata da sıfır olarak gigabyte gaming B450M gibi modeller var ve VRM olarak aralarında büyük fark var. Biriyle de anlaştık zaten, muhtemelen alacak.