Itamyl Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 165 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Görselde şu kablo var ve fanlar için takacak yer yok, dönüştürücü nereden alabilirim? Anakartım MSI B450 VDH Max Pro.
Görselde şu kablo var ve fanlar için takacak yer yok, dönüştürücü nereden alabilirim? Anakartım MSI B450 VDH Max Pro.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 Itamyl dedi: Görselde şu kablo var ve fanlar için takacak yer yok, dönüştürücü nereden alabilirim? Anakartım MSI B450 VDH Max Pro. Eki Görüntüle 2192320 Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var ne yaptınız? Artı 0 Eksi
Itamyl dedi: Görselde şu kablo var ve fanlar için takacak yer yok, dönüştürücü nereden alabilirim? Anakartım MSI B450 VDH Max Pro. Eki Görüntüle 2192320 Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var ne yaptınız?
KS KS Itamyl Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 165 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 Mxpyma dedi: Hocam bende de aynı sorun var ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Araştırdım da RGB veya fan kontrol etmek için, dönüştürücü alabilirsin takma zorunluluğu yok öyle. Artı 0 Eksi
Mxpyma dedi: Hocam bende de aynı sorun var ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Araştırdım da RGB veya fan kontrol etmek için, dönüştürücü alabilirsin takma zorunluluğu yok öyle.