MSI B450M-A PRO Max alınır mı?

emre.sahin

Hectopat
Daha fazla  
İndirimde olduğu için bunu alacağım. Ryzen 3600 ile kullanacağım bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi anakart var mı? Bu anakart nasıldır?

Screenshot_20200417-100212_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat/performans bir urün 4133 MHz kadar RAM destegi var çok güzel bir urün tavsiye ederim. Ama bundan daha iyi bir ürün var:"Gigabyte B450M S2H"
Tavsiye ederim.

Kendim kullanıyorum çok memnunum R5 2600 GTX 1650SUPER takılı RAM desteğide 64 GB galiba hatırladığım kadarıyla. RTX 2060 R5 3600 ya da R7 falanda takabilirsin.

Kart çok da güzel alınır. MSI bir kampanya yapmıştı. Hala devam ediyor ise belirtilen ve birçoğunu kapsayan AMD işlemciler ile satın aldığınızda para iadesi yapıyordu. Nereden baksanız 700 TL'ye kadar işlemci+anakart alışverişinizden kâr elde edebilirsiniz. Araştırın.

Kart çok da güzel alınır. MSI bir kampanya yapmıştı. Hala devam ediyor ise belirtilen ve birçoğunu kapsayan AMD işlemciler ile satın aldığınızda para iadesi yapıyordu. Nereden baksanız 700 TL'ye kadar işlemci+anakart alışverişinizden kâr elde edebilirsiniz. Araştırın.
Kampanya 17 Mart tarihine kadarmış sanırım.

İndirimde olduğu için bunu alacağım. Ryzen 3600 ile kullanacağım bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi anakart var mı? Bu anakart nasıldır?

Eki Görüntüle 538096

hocam burada fiyat 468TL olarak gözüküyor ama şimdi fiyatı 550 TL görsel eski mi acaba? ben de alacağım bu kartı biraz sonra ama 550 TL olmuş fiyatı. Önerir misiniz memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı