maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Haziran 2021 #11 erme dedi: Soru "bağlanır mı?", "nasıl bağlanır?" değil. Ben de ona göre cevap verdim. Genişletmek için tıkla... *!!NIGHT!!* dedi: Bağlanmıyorsa ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Sorulmuş.
erme dedi: Soru "bağlanır mı?", "nasıl bağlanır?" değil. Ben de ona göre cevap verdim. Genişletmek için tıkla... *!!NIGHT!!* dedi: Bağlanmıyorsa ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Sorulmuş.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Haziran 2021 #12 maynıng yapan adam dedi: Sorulmuş. Genişletmek için tıkla... Ama bağlanmıyor değil ki. Konuu açan "Bağlanmıyorsa ne yapmam gerek ?" demiş. Ve bağlanıyor. Eğer bağlanmıyor olsaydı ona göre cevaplardım.
maynıng yapan adam dedi: Sorulmuş. Genişletmek için tıkla... Ama bağlanmıyor değil ki. Konuu açan "Bağlanmıyorsa ne yapmam gerek ?" demiş. Ve bağlanıyor. Eğer bağlanmıyor olsaydı ona göre cevaplardım.