EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.822 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 6 Eylül 2020 #21 Arkadaş yeni RAM alıp eskisini elden çıkaracaktı galiba veya eski 3000 MHz RAM'i yerine daha hızlı RAM arıyordu tam anlayamadım. 3000 MHz yeterli bir hız, elinizdeki RAM'in aynısını alabilirsiniz 8 GB olarak.
Arkadaş yeni RAM alıp eskisini elden çıkaracaktı galiba veya eski 3000 MHz RAM'i yerine daha hızlı RAM arıyordu tam anlayamadım. 3000 MHz yeterli bir hız, elinizdeki RAM'in aynısını alabilirsiniz 8 GB olarak.
Fathyldz8 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #22 EgeN7 dedi: Arkadaş yeni RAM alıp eskisini elden çıkaracaktı galiba veya eski 3000 MHz RAM'i yerine daha hızlı RAM arıyordu tam anlayamadım. 3000 MHz yeterli bir hız, elinizdeki RAM'in aynısını alabilirsiniz 8 GB olarak. Genişletmek için tıkla... Hayır diğerinin üstüne ekleyip 16 GB yapmak için. erdemst17 dedi: Bende aynı fikirdeyim. Eskisinin yanına neden 8 GB RAM eklemiyorsunuz? Elindeki RAM'i niye boşa çıkarıyorsunuz? Bence şuanki RAM inizin aynısını alın 250TL kar edersiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapmak için arıyorum başka marka alsam yanına sıkıntı olur mu onu öğrenmek istiyorum.
EgeN7 dedi: Arkadaş yeni RAM alıp eskisini elden çıkaracaktı galiba veya eski 3000 MHz RAM'i yerine daha hızlı RAM arıyordu tam anlayamadım. 3000 MHz yeterli bir hız, elinizdeki RAM'in aynısını alabilirsiniz 8 GB olarak. Genişletmek için tıkla... Hayır diğerinin üstüne ekleyip 16 GB yapmak için. erdemst17 dedi: Bende aynı fikirdeyim. Eskisinin yanına neden 8 GB RAM eklemiyorsunuz? Elindeki RAM'i niye boşa çıkarıyorsunuz? Bence şuanki RAM inizin aynısını alın 250TL kar edersiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapmak için arıyorum başka marka alsam yanına sıkıntı olur mu onu öğrenmek istiyorum.