MSI B450M-A PRO Max anakarta 3200 MHz RAM takılır mı?

17yo fpl

Hectopat
Arkadaşlar sistemimi parça parça topluyorum bitti sayılır. Son anakart kaldı. Bu anakartı alacağım. MediaMarkt diğer sitelere göre 120 TL daha ucuz fakat özellikleri yazılmamış. 3200 MHz RAM takacağım özellikleri yazılmadığı için içim rahat etmedi. Konu açma gereği duydum linki bırakıyorum. MSI MB B450M-A Pro Max Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam 3200 mhz ram takacağım 2x8 gigabyte b450m s2h düşünüyordum 3200 mhz frekans ramde takılma sorunları okudum o yüzden bu anakartı tavsiye ettim nasıl alınır mı sizce

hocam 3200 mhz ram takacağım 2x8 gigabyte b450m s2h düşünüyordum 3200 mhz frekans ramde takılma sorunları okudum o yüzden bu anakartı tavsiye ettim nasıl alınır mı sizce
Hocam ram modelleriniz nedir ? Ürünü test ettiniz mi acaba bu anakart ile ?

Ben de bu model anakartı almayı düşünüyorum ram modelim şu ,

Ram kodlarınız tutuyor mu anakartın desteklediği modele ? Sorun yaşadınız mı hiç acaba ?

Henüz daha test etmedim sanırım 1 hafta içinde test edeceğim ram modelim xpg d41 2x8 3200 mhz test edince yazarım fakat bu anakartı almayacağım vazgeçtim şuanlık

arkadaşlar bu anakarta
Kingston 8GB HyperX FURY Black DDR4 3200MHz CL18 PC Ram

bu ram takılır mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…