MSI B450M-A Pro Max anakartta 7C52v3J BIOS sürümü hatalı mı?

growss23

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Çekirdek 12 İş Parçacığı 32MB Önbellek 7nm AM4 İşlemci

GSKILL 8GB 3200MHz Bellek

MSI B450M-A PRO MAX Anakart

Palit GeForce RTX 4060 Ti JetStream 16GB

KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD

HARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
Meslek
Sinerji Bilgisayar Technician 🖥
7C52v3J sürümünü indirmeye çalışıyorum ama bu BIOS ROM bozuk diyor ve yeniden indirip yükleme çalışıyor, yine aynı hata. Sizde de bu sürüm sorunlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak bu hatayı nerede alıyorsunuz? Bu sürümü yakın zamanda flashladım ve bir problem çıkmadı.

Tam olarak bu hatayı nerede alıyorsunuz? Bu sürümü yakın zamanda flashladım ve bir problem çıkmadı.

M flash ile yazma yeri var ya yani Update yeri hiçbir şekilde yükleyemedim Live Update ile yükleye bildim yeni sürümü mesela eski sürüme kolaylıkla geçe biliyorum ama yenisi elle yüklemiyorum.

M flash ile yazma yeri var ya yani Update yeri hiçbir şekilde yükleyemedim Live Update ile yükleye bildim yeni sürümü mesela eski sürüme kolaylıkla geçe biliyorum ama yenisi elle yüklemiyorum.
RAR'dan çıkartıp flashlamaya çalışıyorsunuz değil mi?

RAR'dan çıkartıp flashlamaya çalışıyorsunuz değil mi?

Evet evet zaten ZIP'teyken görmüyor MSI BIOS'u çıkarmak gerekiyor görüyor üzerine basıyorum her zamanki gibi BIOS ROM bozuk vs deyip indirmeme izin vermiyor farklı USB ve farkı BIOS ile de denedim aynı BIOS'u yeniden indirdim yani ama aynı hata dediğim gibi Live Update ile yapabildim şu anda elle yüklemeye çalıştığım sürümdeyim ama neden böyle bir hata veriyor orasıda ayrı garip xd. söylede bi gariplikte var bi alt sürüme rahatlıkla düşüre biliyorum ondan hata vermıyor ahahaa

Evet evet zaten ZIP'teyken görmüyor MSI BIOS'u çıkarmak gerekiyor görüyor üzerine basıyorum her zamanki gibi BIOS ROM bozuk vs deyip indirmeme izin vermiyor farklı USB ve farkı BIOS ile de denedim aynı BIOS'u yeniden indirdim yani ama aynı hata dediğim gibi Live Update ile yapabildim şu anda elle yüklemeye çalıştığım sürümdeyim ama neden böyle bir hata veriyor orasıda ayrı garip xd. söylede bi gariplikte var bi alt sürüme rahatlıkla düşüre biliyorum ondan hata vermıyor ahahaa
Gerçekten çok garip bir şey. Aynı sürümü flashlamama rağmen bir problem yaşamadım(sadece şu iki BIOS sürümünde bilgisayar aşırı yavaş açılmaya başladı).
1691092938137.png

MSI'a mail yoluyla bir ulaşmayı deneyin belki size yardımcı olabilirler.

Aynı sürümüz bu sürümde kronik bir hata var galiba bende de yavas acılıyor.

Gerçekten çok garip bir şey. Aynı sürümü flashlamama rağmen bir problem yaşamadım(sadece şu iki BIOS sürümünde bilgisayar aşırı yavaş açılmaya başladı).
Eki Görüntüle 1888835
MSI'a mail yoluyla bir ulaşmayı deneyin belki size yardımcı olabilirler.
Bir konu buldum adam bios guncelledıkten sonra dxdiag bilgileri ucmus yani bu ne demek oluyor adamın ındırdıgı bios sürümü sorunlu bios ben kendımkine baktım aynı sekilde hiçbir şey yoktu yani bir sorun olduğu belli direk eski sürümüme döndüm dxdiagdaki bütün bilgiler geri geldi çok korkutucu ya sizdede dxdiag bilgileri gözükmüyorsa bence eski sürüme dön 1 gün tuşa basarsın hiç çalışmaz allah muhafaza <3
eeeee.png

Yani BIOS sürümünüz sorunlu ise sorunu DxDiag bilgilerinin gelmemesinden anlaya biliyormussunuz konu kilit!

Son düzenleme:
Aynı sürümüz bu sürümde kronik bir hata var galiba bende de yavas acılıyor.

Bir konu buldum adam bios guncelledıkten sonra dxdiag bilgileri ucmus yani bu ne demek oluyor adamın ındırdıgı bios sürümü sorunlu bios ben kendımkine baktım aynı sekilde hiçbir şey yoktu yani bir sorun olduğu belli direk eski sürümüme döndüm dxdiagdaki bütün bilgiler geri geldi çok korkutucu ya sizdede dxdiag bilgileri gözükmüyorsa bence eski sürüme dön 1 gün tuşa basarsın hiç çalışmaz allah muhafaza <3 Eki Görüntüle 1888972

Yani BIOS sürümünüz sorunlu ise sorunu DxDiag bilgilerinin gelmemesinden anlaya biliyormussunuz konu kilit!
1691151893015.png

Bende DxDiag ile ilgili bir problem yok. Şu geç açılma olayı benim sinirimi çok fazla bozuyor bu yüzden iki önceki sürüme geçmeyi planlıyorum. Beta olmadığı halde böyle saçma sapan problemlerin çıkması çok üzücü. Şuana kadar beta dahil hiçbir sürümde sorun yaşamadım fakat böyle çok geç açılması sıkıcı. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı