MSI B450M-A PRO Max Default BIOS Desteği

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anakart ve işlemciyi kullanıyorum. Aldığım gibi taktım çalıştı. Gayet stabil çalışıyor. Çalıştıktan sonra bios update yapmayı unutmayın.

MSI B450M-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alacağım elimde R5 2600 var fakat bilindiği üzere bazı anakartlar BIOS Update yapılmadan çoğu işlemci serisini çalıştırmıyor. Aldığım gibi çalışmazsa tekrar servise yollayıp BIOS Update yaptırıp bana gelmesi gerekecek bu da bir hayli uzun sürecek.

B450 serisi anakartlar Ryzen 2000 serisini yerel olarak destekliyor, MSI'ın mevcut serisine yaptığı MAX güncellemesi ile çıkarttığı anakartlar ise BIOS güncellemesine gerek kalmadan Ryzen 3000 serisini destekliyor.

MSI kartlarının BIOS'unu güncellemek için servise göndermenize de gerek yok bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı