Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #11 mameika dedi: Arkadaşımınki BIOS'da gözüküyor Aygıt Yöneticisi disk yönetiminde Benim SSD'im de onda aynı şekilde gözüküyor ama benim PC de gözükmüyor hiçbir şekidle. Genişletmek için tıkla... Sizin BIOS'da gözükmüyor mu?
mameika dedi: Arkadaşımınki BIOS'da gözüküyor Aygıt Yöneticisi disk yönetiminde Benim SSD'im de onda aynı şekilde gözüküyor ama benim PC de gözükmüyor hiçbir şekidle. Genişletmek için tıkla... Sizin BIOS'da gözükmüyor mu?
mameika Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 72 7 Nisan 2023 #12 yapiz dedi: Sizin BIOS'da gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet benim BIOS'da gözükmüyor bugün iadesini verdim aynı model aynı marka başka SSD bende çalışıyor ama o çalışmadı ASUS anakartta çalıştı.
yapiz dedi: Sizin BIOS'da gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet benim BIOS'da gözükmüyor bugün iadesini verdim aynı model aynı marka başka SSD bende çalışıyor ama o çalışmadı ASUS anakartta çalıştı.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #13 mameika dedi: Evet benim BIOS'da gözükmüyor bugün iadesini verdim aynı model aynı marka başka SSD bende çalışıyor ama o çalışmadı ASUS anakartta çalıştı. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarları ile ilgili bir şey olabilir gibi ama emin değilim.
mameika dedi: Evet benim BIOS'da gözükmüyor bugün iadesini verdim aynı model aynı marka başka SSD bende çalışıyor ama o çalışmadı ASUS anakartta çalıştı. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarları ile ilgili bir şey olabilir gibi ama emin değilim.
mameika Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 72 7 Nisan 2023 #14 yapiz dedi: BIOS ayarları ile ilgili bir şey olabilir gibi ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... BIOS'un her yerini kurcalayıp yabancı kaynaklardan anakartı kullanma kılavuzuna kadar baktım ama bir çözüm göremedim.
yapiz dedi: BIOS ayarları ile ilgili bir şey olabilir gibi ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... BIOS'un her yerini kurcalayıp yabancı kaynaklardan anakartı kullanma kılavuzuna kadar baktım ama bir çözüm göremedim.