E Emiriyum Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9 1 Şubat 2021 #11 Emiriyum dedi: Ben M.2 NVME SSD'ler PCIe destekleyen girislere giriyor diye biliyorum. Anakartin kendi sitesinde PCIe destekledigi yaziyor ama M.2 Sata destegi goremedim. Benim bildigim kadariyla M.2 NVME SSD'nin girisi M.2 Sata SSD'ninkiyle farkli. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yeniden baktigimda 2280 SSD yi destekledigini gordum. Cevap veren herkese tesekkurler.
Emiriyum dedi: Ben M.2 NVME SSD'ler PCIe destekleyen girislere giriyor diye biliyorum. Anakartin kendi sitesinde PCIe destekledigi yaziyor ama M.2 Sata destegi goremedim. Benim bildigim kadariyla M.2 NVME SSD'nin girisi M.2 Sata SSD'ninkiyle farkli. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yeniden baktigimda 2280 SSD yi destekledigini gordum. Cevap veren herkese tesekkurler.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 2 Şubat 2021 #12 Emiriyum dedi: Ben M.2 NVMe SSD'ler PCI-e destekleyen girislere giriyor diye biliyorum. Anakartin kendi sitesinde PCI-e destekledigi yaziyor ama M.2 SATA destegi goremedim. Benim bildigim kadariyla M.2 NVMe SSD'nin girisi M.2 SATA SSD'ninkiyle farkli. Genişletmek için tıkla... Pcle ise uymaz çünkü soketleri farklı.
Emiriyum dedi: Ben M.2 NVMe SSD'ler PCI-e destekleyen girislere giriyor diye biliyorum. Anakartin kendi sitesinde PCI-e destekledigi yaziyor ama M.2 SATA destegi goremedim. Benim bildigim kadariyla M.2 NVMe SSD'nin girisi M.2 SATA SSD'ninkiyle farkli. Genişletmek için tıkla... Pcle ise uymaz çünkü soketleri farklı.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 2 Şubat 2021 #13 PCIE slotu ekran kartları içindir.