Merhabalar, MSI B450M-A Pro Max anakartına sahibim ve bugün Windows 11 kurdum. Microsoft'un kendi sitesinden sunduğu Windows 11'i flash belleğe attım daha sonrasında boot priority seçeneğinin aksine en sol alttan M-Flash seçeneğini seçtim daha sonrasında Windows'ta bulunan boot seçeneğine enterledikten sonra yeniden başlattım. Siyah ekranda beyaz yazılar ve özellikle OC'a kaydettiğim ayarlar göründü, yanlış yaptığımı düşündüğüm için bilgisayarı o anda kapattım ve bu sefer BIOS'a girdiğimde ayarlarım varsayılana sıfırlandı ve OC için kaydettiğim ayarlar kayboldu. Anakartım sizce zarar görmüş müdür (sorun yok gibi) ve ben tam olarak ne yaptım? Resimleri internetten aldım ve BIOS güncellerken kapatmamam gerektiğini biliyorum fakat siyah ekrandaki beyaz yazılar tam olarak BIOS güncellerken ki o çubuğu ve o resmi göstermedi (onun resmini bulamadığım için paylaşamıyorum) ama tam olarak ne oldu?
BIOS da yazan sürüm e7C52ams. 3C0 ve tarih 05/19/2021 benim en son kurduğum BIOS sürümü ise şu 7C52v3D 2022-01-17
BIOS'un önceki sürümü yüklemiş olması mümkün mü ve BIOS'u tekrar güncellemeli miyim?