MSI B450M-A PRO Max nasıldır?

bilirzafer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Meslek??
Bu anakartı önerir misiniz Ryzen 5 1600 işlemci aldım kullandığım PSU 4 pin güç girişli bu anakart tada 4 pin var sıkıntı yaşar mıyım? Bir de PSU Thermaltake RX550 besler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anakartı öneririm, Ryzen 5 1600 işlemci ile sorusuz çalışır. Anakartın üzerinde de zaten 4 pin güç girişi var, sıkıntı yaşamazsın. Ekran kartını bilemeden güç kaynağı hakkında yorum yapılamaz.

Şuan kullanıyorum. Bir sorunum çıkmadı VRM'leri Tomahawk ile aynı bildiğim kadarıyla.
Hayır hocam o kadar değil. VRM soğutması bile yok bu kartta.
@bilirzafer, o işlemcide o Anakart problem yaratmaz kullanabilirsiniz.

Yorumlar için teşekkürler ama bendeki psu 4pinli o yüzden bu anakartı seçtim önereceğiniz 4 pinli varsa önere bilirmisiniz

MSI B450 Gaming Plus kullanıyorum. Bu pin mevzusunu zamanında çok araştırmıştım ve eski sistemime takviye olarak aldığım High Power 500W ECO PSU'yu çöpe atmak istemedim. Anakart 8 pin olmasına rağmen 4 pin PSU herhangi bir sorun çıkarmadı. Güç kaynağınıza güveniyorsanız pin sayısına takılmanıza gerek yok.

Thermaltake tr2 rx 550 psu bide 4pin 8 pine nasıl taktınız ve gücü nasıl sağladınız ayrıyetten 6pin çıkışta var 6to8 pin dönüştürücü alsam verim nasıl olur

Bide kasa sadece m anakartalara göre

Dönüştürücülere güvenmediğim için bulaşmak istemedim açıkçası. O yüzden verim konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…