Roogles Centipat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://disk.yandex.com.tr/d/zQZGhuM1jf6p9Q RAM 16 GB SSD veya HDD modeli Samsung Ekran kartı RX 580 Anakart MSI B450M-A Pro Max İşlemci Ryzen 5 Merhaba arkadaşlar, bir oyuna girdiğimde bu mavi ekran katısını alıyorum. Minidump dosyasını sizler ile paylaştım, bu konuda yardımcı olur musunuz nasıl çözerim?
Merhaba arkadaşlar, bir oyuna girdiğimde bu mavi ekran katısını alıyorum. Minidump dosyasını sizler ile paylaştım, bu konuda yardımcı olur musunuz nasıl çözerim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.613 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Mart 2025 #2 @Roogles Sistemde overclock varsa ayarları geri çekin. RAM testi yapıp sonucu paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net BIOS sürümünüz 2020 yılına ait, güncelleyin. B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO tr.msi.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@Roogles Sistemde overclock varsa ayarları geri çekin. RAM testi yapıp sonucu paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net BIOS sürümünüz 2020 yılına ait, güncelleyin. B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO tr.msi.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et