alpr.ysr Centipat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 tpm.msc'de uyumlu TPM bulunamadı diyordu. BIOS menüye girdim, BIOS > Security > Trusted Computing kısmına girdim, karşıma böyle bir şey çıktı. Ne yapmam lazım? Anakart: MSI B450M A PRO Max İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
tpm.msc'de uyumlu TPM bulunamadı diyordu. BIOS menüye girdim, BIOS > Security > Trusted Computing kısmına girdim, karşıma böyle bir şey çıktı. Ne yapmam lazım? Anakart: MSI B450M A PRO Max İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Çözüm Tim 29 Haziran 2021 Security Device Support ayarını Enabled yapacaksınız ve daha sonra gelen AMD fTPM Switch ayarını da AMD CPU fTPM yapacaksınız.
Security Device Support ayarını Enabled yapacaksınız ve daha sonra gelen AMD fTPM Switch ayarını da AMD CPU fTPM yapacaksınız.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 29 Haziran 2021 #2 Security Device Support ayarını Enabled yapacaksınız ve daha sonra gelen AMD fTPM Switch ayarını da AMD CPU fTPM yapacaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Security Device Support ayarını Enabled yapacaksınız ve daha sonra gelen AMD fTPM Switch ayarını da AMD CPU fTPM yapacaksınız.