hasaneyto11 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Bir ARGB çoklayıcı var bir de o fanlardan çıkan güç kabloları var. Eğer ARGB çoklayıcıya bağlayıp, güç kablolarını takarsan kasanın üzerindeki düğmeden animasyonlar arasında geçiş yapabilirsin. Aynı kasayı ve anakartı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bende yeni sistem topladım aynı kasa ve anakartı aldım fanları çalıştırmak için nasıl bir yöntem buldunuz yardımcı olur musunuz ?
ItsAllGoodman dedi: Bir ARGB çoklayıcı var bir de o fanlardan çıkan güç kabloları var. Eğer ARGB çoklayıcıya bağlayıp, güç kablolarını takarsan kasanın üzerindeki düğmeden animasyonlar arasında geçiş yapabilirsin. Aynı kasayı ve anakartı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bende yeni sistem topladım aynı kasa ve anakartı aldım fanları çalıştırmak için nasıl bir yöntem buldunuz yardımcı olur musunuz ?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.275 Makaleler 3 Çözümler 197 9 Ocak 2021 #12 hasaneyto11 dedi: hocam bende yeni sistem topladım aynı kasa ve anakartı aldım fanları çalıştırmak için nasıl bir yöntem buldunuz yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı tek çare ne yazık ki.
hasaneyto11 dedi: hocam bende yeni sistem topladım aynı kasa ve anakartı aldım fanları çalıştırmak için nasıl bir yöntem buldunuz yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı tek çare ne yazık ki.