MSI B450M-A PRO Max ve R3 3100 nasıldır?

Emircelebi35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta yazdığım iki ürünü sipariş ettim İncehesap'tan. İndirimdeydi anakart. Daha yeni sipariş ettim, S2H yoktu sitede. Aynı siteden almak istedim ama daha önce okuduğum yorumlar iyiyken aldıktan sonra baktığım yorumlar bayağı kötü anakart için. Ekran kartı ise Palit GTX 1660 Super olarak düşündüm. Şimdi bu anakart bu parçalara zarar verir mi? Vallahi moralim bozuldu yahu.

Ben yıllarca paranın alabileceği en ucuz anakartı kullandım 6 yıldır günlük 10 12 saat çalıştı ve halen çalışıyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Moralini bozma.

Hepinize teşekkür ederim, yıllar sonra bir pc topluyorum (10)yıl oldu yaklaşık başlangıcı böyle yapayım dedim baktım birçok kişi çok ısınıyor çok kötü yazmış ama birçok da sitede hazır pc olarak önerilen bir kart f/p ürünü olarak, inşallah bir problem yaşamam ben O.c yapmam bilmem de zaten
Bu arada siparişi değiştirme şansım varsa b450 s2h v2 ile değiştirsem ne dersiniz
Anakart kötü ama sorun olmaz. Ekstradan 10100F + H410 chipset bir anakart daha mantıklı olurdu.
Bu arada siparişi değiştirme şansım varsa b450 s2h v2 ile değiştirsem ne dersiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı