MSI B450M Anakart Boot ve BIOS Menüsüne girmiyor

Vito Skaletta

Kilopat
Yer
Türkiye
MSI B450M Anakart kullanıyorum.

PC'yi yeniden başlatıyorum açılırken F11 basıyorum ama boot menüsü gelmiyor "Pro Series" yazılı ekran gelip kalıyor.

Yine yeniden başlatırken F2 veya DEL tuşlarına basıyorum ama BIOS menüsüne girmiyor PC direkt açılıyor. Anakartta sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI B450M Anakart kullanıyorum.

PC'yi yeniden başlatıyorum açılırken F11 basıyorum ama boot menüsü gelmiyor "Pro Series" yazılı ekran gelip kalıyor.

Yine yeniden başlatırken F2 veya DEL tuşlarına basıyorum ama BIOS menüsüne girmiyor PC direkt açılıyor. Anakartta sorun olabilir mi?
MSI anakartlar da BIOS tuşu Delete tuşudur

Aynı anakartı kullanıyorum şuan delete tuşuna basıyorum sürekli o vakit giriyor bios'a.
MSI anakartlar da BIOS tuşu Delete tuşudur

Delete tuşuna tabiri caizse abandım ama fayda etmedi W10 SSD'de kurulu olduğu için hızlı açılıyor ne olup bittiğini anlamadan.

Mönitör ile PC ekran kartındaki HDMI girişiyle bağlıydı ondan mı acaba? Anakarttaki HDMI veya VGA girişine taksam değişir mi?

Görüntü çıkışı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Delete tuşu diye Backspace tuşuna basmıyorsunuz değil mi ? Üzerinde Delete yada Del yazar
Karıştırmam mümkün değil Enter tuşunun üstünde duruyor. Boot menüsünü nasıl giriyoruz peki? bende PRO SERIES yazılı ekrandan başka bişey gelmiyor?
.
.
.

Bu kez girdim ama MSI Click Bios 5 ekranında kalıyor. CPU Speed ve DDR Speed yazıyor yanında herhangi rakam ve değerler yok ekranda başka hiçbir şey yok. Buraya resim atmaya çalışıyorum lakin 1 MB'den büyük uyarısı veriyor atamıyorum.

Bios bölümüne giremeyenler için Fastboot programı varmış ama kullandığım anakartın sitesinde bulunmuyor APP Manager diye program var.

Ne yapmalıyım ? Fastboot programını başka nerde bulabilirim? @ardayzr @honolulu
.
.
.

[ Çözüldü ]

Bazı MSI anakartlar çözünürlük ile alakalı sebeple Boot ve BIOS ekranlarına giremiyormuş. Kasayı TV'ye takılı kullanıyordum ondan olmuyormuş mönitör'e takınca açtı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı