MSI B450M Bazooka V2 BIOS Update

1dayumay

Hectopat
İyi akşamlar herkese;
MSI B450M Bazooka V2 anakarta BIOS Update yaptım, kendi sitesinden en üstte çıkanı indirip kurdum fakat önceden yeni son sürüm gibi gözüken BIOS fotoğraftaki gibi olan eski biçime benzedi. Yanlış bir şey mi kurdum, ne yapmam gerek, yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata yapmadınız. Sanırım MSI son BIOS'larda görüntü değişikliğine gitmişti. İsim olarak "Lite" versiyon deniyor galiba. Bu arada XMP açık değilse açın, ilk resimde bellekleriniz düşük hızda çalışıyor.

Bu anakartın Ryzen 3000 serisini desteklemesi için BIOS biraz kırpıldı ve ortaya LITE BIOS çıktı. Herhangi bir sorun yok korkmayın. Aynı anakart bende de var ama ben Ryzen 3000 serisi bir işlemciye geçiş yapmadığım sürece BIOS sürümünü yükseltmeyi düşünmüyorum bu LITE BIOS yüzünden. MAX serisi bir anakart almak lazım artık B450 alırken MSI tarafında.

Tamamdır xmp açtım 2933 mhz oldu dram frequency var ordan 3000mhz i seçtim ramlerim 3000mhz çünkü herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…