Hocam yanlış bilmiyorsam ikisi de aynı özelliklere sahip.(Asusun ram hızı 1000MHz daha yüksek) TUF B450M ATX diğeri microATX. Msı olanı bilmiyorum ama Asusta aura sync var ama Msı da rgb kontrolü yapabileceğin bir özellik var mı bilmiyorum. Ve rgb kontrolü yapabilmen için kasanda aura sync gibi anakartın desteklediği bir özellik bulunması gerkiyor. Kasanın markasını ve modelini de atarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
Hocam yanlış bilmiyorsam ikisi de aynı özelliklere sahip.(ASUS'un RAM hızı 1000MHz daha yüksek) TUF B450M ATX diğeri microatx. MSI olanı bilmiyorum ama ASUS'ta Aura Sync var ama MSI'da RGB kontrolü yapabileceğin bir özellik var mı bilmiyorum. Ve RGB kontrolü yapabilmen için kasanda Aura Sync gibi anakartın desteklediği bir özellik bulunması gerkiyor. Kasanın markasını ve modelini de atarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
Reis kasa yukarıda yazıyor tekrardan yazayım corsaır Spec Delta RGB ve ASUS TUF B450M PLUS GAMING mATX dıye bılıyorum. Ve asusun bıosu daha ıyı duydum aslında ben asus tuf b450m plus gamıng alınır mı daha cok dusunuyorum alınmassa yerıne ne alınır sımdıden tesekkurler
Asrock satısnsonrası destek olarak cok gerı kaldıgını duydum asusun 3 yıl garantısı var ve kasamın rgb kontrolu ıcın uygulamada gereklı
Reis kasa yukarıda yazıyor tekrardan yazayım corsaır Spec Delta RGB ve ASUS TUF B450M PLUS GAMING mATX dıye bılıyorum. Ve asusun bıosu daha ıyı duydum aslında ben asus tuf b450m plus gamıng alınır mı daha cok dusunuyorum alınmassa yerıne ne alınır sımdıden tesekkurler
Asrock satısnsonrası destek olarak cok gerı kaldıgını duydum asusun 3 yıl garantısı var ve kasamın rgb kontrolu ıcın uygulamada gereklı
Hocam gerekli uygulamaları indirdikten ( Asus için aura sync, MSI için mystic lghit) ve bağlantıları doğru yaptıktan sonra rgb kontrolü yapabilirsin. Ben Asustan yanayım ama nihai kara senin. İstersen bekle daha çok fikir al.