grizzlies Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #1 MSI B450M PRO M.2 kullanıyorum. Bu versiyonu kullanan var mı? Tam versiyonunun çıkmasını beklemeli miyim? Update açıklama kısmında yazan özellik nedir?
MSI B450M PRO M.2 kullanıyorum. Bu versiyonu kullanan var mı? Tam versiyonunun çıkmasını beklemeli miyim? Update açıklama kısmında yazan özellik nedir?
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 18 Haziran 2020 #2 Betalar sıkıntı çıkartma ihtimali var karışma hiç.
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 18 Haziran 2020 #3 Kararlı sürümü bekle. Beta'da hata varsa uğraştırır.
FurkanGmK Megapat Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 173 Yer Turkey 18 Haziran 2020 #4 Kurmanı tavsiye etmem, ve AMD yayınladıkları AGESA güncellemelerinin microcode değişimlerinin neleri değiştirdiğini yayınlamıyor diye biliyorum. Son düzenleme: 18 Haziran 2020
Kurmanı tavsiye etmem, ve AMD yayınladıkları AGESA güncellemelerinin microcode değişimlerinin neleri değiştirdiğini yayınlamıyor diye biliyorum.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 18 Haziran 2020 #5 Beta = Hata
grizzlies Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #6 pesiNsane dedi: Betalar sıkıntı çıkartma ihtimali var karışma hiç. Genişletmek için tıkla... ykH8eqLN dedi: Kararlı sürümü bekle. Beta'da hata varsa uğraştırır. Genişletmek için tıkla... FurkanGmK dedi: Kurmanı tavsiye etmem, ve AMD yayınladıkları AGESA güncellemelerinin microcode değişimlerinin neleri değiştirdiğini yayınlamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: Beta = Hata Genişletmek için tıkla... Tam sürümünün çıkmasını bekliyorum teşekkürler
pesiNsane dedi: Betalar sıkıntı çıkartma ihtimali var karışma hiç. Genişletmek için tıkla... ykH8eqLN dedi: Kararlı sürümü bekle. Beta'da hata varsa uğraştırır. Genişletmek için tıkla... FurkanGmK dedi: Kurmanı tavsiye etmem, ve AMD yayınladıkları AGESA güncellemelerinin microcode değişimlerinin neleri değiştirdiğini yayınlamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: Beta = Hata Genişletmek için tıkla... Tam sürümünün çıkmasını bekliyorum teşekkürler
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.017 Makaleler 26 Çözümler 519 18 Haziran 2020 #7 Ben kurdum hiçbir sıkıntı çıkmadı, halen kullanıyorum. Agesa güncellemesi stabilite, optimizasyon ve uyumluluk geliştiriyor.
Ben kurdum hiçbir sıkıntı çıkmadı, halen kullanıyorum. Agesa güncellemesi stabilite, optimizasyon ve uyumluluk geliştiriyor.