M mustafa.durmazer Decapat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 92 30 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaslar. Su anda MSI B450M GAMING Plus anakartım var ve Ryzen 5 3600X işlemcim var. BIOS'u BIOS flashback ıle guncelleyecegım baktıgım kadarıyla BIOS beta surumden cıkmıs, dogru mudur? yoksa benım bılmedıgım bır olay mı var? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2019
Merhaba arkadaslar. Su anda MSI B450M GAMING Plus anakartım var ve Ryzen 5 3600X işlemcim var. BIOS'u BIOS flashback ıle guncelleyecegım baktıgım kadarıyla BIOS beta surumden cıkmıs, dogru mudur? yoksa benım bılmedıgım bır olay mı var?
yasinShn Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 9 30 Temmuz 2019 #2 mustafa.durmazer dedi: Merhaba arkadaslar. Su anda MSI B450M GAMING Plus anakartım var ve Ryzen 5 3600X işlemcim var. BIOS'u BIOS flashback ıle guncelleyecegım baktıgım kadarıyla BIOS beta surumden cıkmıs, dogru mudur? yoksa benım bılmedıgım bır olay mı var? Genişletmek için tıkla... MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com son bios surumu burda
mustafa.durmazer dedi: Merhaba arkadaslar. Su anda MSI B450M GAMING Plus anakartım var ve Ryzen 5 3600X işlemcim var. BIOS'u BIOS flashback ıle guncelleyecegım baktıgım kadarıyla BIOS beta surumden cıkmıs, dogru mudur? yoksa benım bılmedıgım bır olay mı var? Genişletmek için tıkla... MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com son bios surumu burda