MSI B450M Gaming Plus M.2 SSD destekler mi?

xsado

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şöyle bir sorum olacaktı. Anakartım MSI B450M Gaming Plus, ekran kartı da ASUS GeForce GTX 1660 Ti Dual.
Ben M.2 SSD almak istiyorum, alacağım 2 SSD var biri Samsung 980 Pro PCI-Express 4.0x4 gen4 - diğeri de Samsung 970 EVO Plus PCI-Express 3.0x4 gen3,
Soruma gelecek olursak anakartım da ben bu SSD'lerden her ikisini de kullanabilir miyim (aynı anda değil de zaten tek slot, ayrı ayrı olarak destekler mi)
Gen 3.0-4.0 kafamı karıştırdı o yüzden sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI-e 3.0 x4 destekleyen 1 adet NVMe M.2 portu var. PCI-e 4.0 disk takarsanız 3.0 çalışır ama nihayetinde çalışır.

Bu arada bütçen nedir?
Ben 4.0 taksam bile anakart 3.0 desteklediği için ssd den alacağım performans 3.0 düzeyinde olacak o zaman, bütçe 1800

Ben 4.0 taksam bile anakart 3.0 desteklediği için SSD'den alacağım performans 3.0 düzeyinde olacak o zaman, bütçe 1800.
Evet.

970 EVO Plus'ın 1 TB modelini 1800'e bulduysanız onu alın tabii. Ben bulamadım, o yüzden bunları önerdim.

500 lük almayı düşünüyordum zorlasam 1tb, belki ilerde anakartı değiştirir, 4.0 destekleyen bir anakart alırım orda işime yarayabilir alacağım ssd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…