Evet uyuyor, yalniz anakart güncel degilse güncellemen gerekiyor yoksa calismaz Ryzen 5 serileri.
Bios güncellemesi yapman gerekiyor,bagzi anakartlarda arka tarafta buton oluyor islemci olmadan bios güncellemesi yapabiliyorsun, eğer yoksa ryzen 3 serileri islemci olması gerekiyor bios güncellemesi yapman icin,neden B550 anakart almiyorsun?Nereden güncelleyebilirim ?
Gta 5 ve Fivem vs oynadığım için oyuna işlemci yetersiz kalıyor ilk onu değiştirmek istedim,sonrasında belki anakartı değiştirebilirimBios güncellemesi yapman gerekiyor,bagzi anakartlarda arka tarafta buton oluyor islemci olmadan bios güncellemesi yapabiliyorsun, eğer yoksa ryzen 3 serileri islemci olması gerekiyor bios güncellemesi yapman icin,neden B550 anakart almiyorsun?
AM4 her işlemci uyar bios güncellemesi ile.Anakartıma uyumlu en performanslı işlemciler nelerdir? Ve Ryzen 5500, 5600 uyar mı?
İleride ekran kartı da yükseltmeyi düşünüyorum.
bios'umun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim ?AM4 her işlemci uyar bios güncellemesi ile.
BIOS'umun güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?
Genelikle sıfır anakartlar güncel olmuyor,mesela vatan gibi yerden anakart alırsan,calisan iscilere söylersin onlar senin icin güncelleme yaparlar.bios'umun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim ?
anakartım sıfır değil anakartın destek kısmında en yeni sürümü bulamadım benim sürümüm 2.8 mişGenelikle sıfır anakartlar güncel olmuyor,mesela vatan gibi yerden anakart alırsan,calisan iscilere söylersin onlar senin icin güncelleme yaparlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.