eqereal Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Anakartıma uyumlu en performanslı işlemciler nelerdir? Ve Ryzen 5500, 5600 uyar mı? İleride ekran kartı da yükseltmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
Anakartıma uyumlu en performanslı işlemciler nelerdir? Ve Ryzen 5500, 5600 uyar mı? İleride ekran kartı da yükseltmeyi düşünüyorum.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 Evet uyuyor,yalniz anakart güncel degilse güncellemen gerekiyor yoksa calismaz ryzen 5 serileri.
eqereal Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 Rogturk dedi: Evet uyuyor, yalniz anakart güncel degilse güncellemen gerekiyor yoksa calismaz Ryzen 5 serileri. Genişletmek için tıkla... Nereden güncelleyebilirim? Benim şu an kullandığım zaten Ryzen 5 2600
Rogturk dedi: Evet uyuyor, yalniz anakart güncel degilse güncellemen gerekiyor yoksa calismaz Ryzen 5 serileri. Genişletmek için tıkla... Nereden güncelleyebilirim? Benim şu an kullandığım zaten Ryzen 5 2600
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 eqereal dedi: Nereden güncelleyebilirim ? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yapman gerekiyor,bagzi anakartlarda arka tarafta buton oluyor islemci olmadan bios güncellemesi yapabiliyorsun, eğer yoksa ryzen 3 serileri islemci olması gerekiyor bios güncellemesi yapman icin,neden B550 anakart almiyorsun?
eqereal dedi: Nereden güncelleyebilirim ? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yapman gerekiyor,bagzi anakartlarda arka tarafta buton oluyor islemci olmadan bios güncellemesi yapabiliyorsun, eğer yoksa ryzen 3 serileri islemci olması gerekiyor bios güncellemesi yapman icin,neden B550 anakart almiyorsun?
eqereal Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 Rogturk dedi: Bios güncellemesi yapman gerekiyor,bagzi anakartlarda arka tarafta buton oluyor islemci olmadan bios güncellemesi yapabiliyorsun, eğer yoksa ryzen 3 serileri islemci olması gerekiyor bios güncellemesi yapman icin,neden B550 anakart almiyorsun? Genişletmek için tıkla... Gta 5 ve Fivem vs oynadığım için oyuna işlemci yetersiz kalıyor ilk onu değiştirmek istedim,sonrasında belki anakartı değiştirebilirim
Rogturk dedi: Bios güncellemesi yapman gerekiyor,bagzi anakartlarda arka tarafta buton oluyor islemci olmadan bios güncellemesi yapabiliyorsun, eğer yoksa ryzen 3 serileri islemci olması gerekiyor bios güncellemesi yapman icin,neden B550 anakart almiyorsun? Genişletmek için tıkla... Gta 5 ve Fivem vs oynadığım için oyuna işlemci yetersiz kalıyor ilk onu değiştirmek istedim,sonrasında belki anakartı değiştirebilirim
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #6 eqereal dedi: Anakartıma uyumlu en performanslı işlemciler nelerdir? Ve Ryzen 5500, 5600 uyar mı? İleride ekran kartı da yükseltmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AM4 her işlemci uyar bios güncellemesi ile.
eqereal dedi: Anakartıma uyumlu en performanslı işlemciler nelerdir? Ve Ryzen 5500, 5600 uyar mı? İleride ekran kartı da yükseltmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AM4 her işlemci uyar bios güncellemesi ile.
eqereal Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #7 MuratTheFounder dedi: AM4 her işlemci uyar bios güncellemesi ile. Genişletmek için tıkla... bios'umun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim ?
MuratTheFounder dedi: AM4 her işlemci uyar bios güncellemesi ile. Genişletmek için tıkla... bios'umun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim ?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #8 eqereal dedi: BIOS'umun güncel olup olmadığına nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartının destek kısmından BIOS kısmına bak oradaki en yüksek sürümü kendi BIOS'unda yazan sürüm ile karşılaştır.
eqereal dedi: BIOS'umun güncel olup olmadığına nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartının destek kısmından BIOS kısmına bak oradaki en yüksek sürümü kendi BIOS'unda yazan sürüm ile karşılaştır.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #9 eqereal dedi: bios'umun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim ? Genişletmek için tıkla... Genelikle sıfır anakartlar güncel olmuyor,mesela vatan gibi yerden anakart alırsan,calisan iscilere söylersin onlar senin icin güncelleme yaparlar.
eqereal dedi: bios'umun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim ? Genişletmek için tıkla... Genelikle sıfır anakartlar güncel olmuyor,mesela vatan gibi yerden anakart alırsan,calisan iscilere söylersin onlar senin icin güncelleme yaparlar.
eqereal Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #10 Rogturk dedi: Genelikle sıfır anakartlar güncel olmuyor,mesela vatan gibi yerden anakart alırsan,calisan iscilere söylersin onlar senin icin güncelleme yaparlar. Genişletmek için tıkla... anakartım sıfır değil anakartın destek kısmında en yeni sürümü bulamadım benim sürümüm 2.8 miş
Rogturk dedi: Genelikle sıfır anakartlar güncel olmuyor,mesela vatan gibi yerden anakart alırsan,calisan iscilere söylersin onlar senin icin güncelleme yaparlar. Genişletmek için tıkla... anakartım sıfır değil anakartın destek kısmında en yeni sürümü bulamadım benim sürümüm 2.8 miş