MSI B450M Mortar AMD DDR4 3466 ve R5 3600 Uyumu

Millerogness

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamu Sektörü
Merhaba dostum, ben bu ikiliyi temmuz ayından beri kullanıyorum uyum sorunu vs asla yok. Bu anakart B450 Tomahawkın sadece mATX versiyonu yani alabileceğin en iyi B450 anakartlardan biri. Bios update konusunda MSI flash bios ile cok basit bir şekilde herhangi eski nesil islemci gerekmeden biousunu güncelleyip kullanabilirsin. Internette yapımı ile ilgi videolar mevcut. Ryzen 5 3600 hakkında birşey demeye gerek yok zaten, mükemmel ötesi bir işlemci. Gönül rahatlığı ile bu ikiliyi alabilirsin.

Mortarı ben de 3700x ile beraber kullanıyorum sadece ilk aldığın zaman güncel biosu flash bios ile güncellemek olacaktır.Nasıl yapılması gerektiğini technopat youtube sayfası üzerinden bulabilirsin.Tomahawk modelinin küçüğü gibi düşünebilirsin gayet kaliteli bir anakarttır sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.Tomahawk Max da sadece direk update ile geliyor ve Click biosu kullanabiliyorsun.Bu model de güncelleme yaptıktan sonra lite bios a dönüyor.Tek sıkıntı bu.Gönül rahatlığıyla alabilirsin yani.Mortarın Max modeli de çıkmış onu alman daha iyi olabilir tabi ki de.

Teşekkürler arkadaşlar, fiyat farkı da olmadığından MAX serisini alıp geçeceğim önerdiğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…