MSI B450M Mortar Max anakarta 3600 MHz RAM takılır mı?

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Bilgisayar topluyorum. Aldığım parçalar imzada yazanlar. Ekran kartı olarak da çıkınca 3070 alacağım. İnce hesapta Gaming gecesinden satın almıştım. RAM olarak 3600 MHz 32 GB almayı düşünüyordum ama bu anakartta OC'li 4133 MHz sanki biraz abartı olur gibi geldi. Bazen çok RAM gerektiren oyunlarda oynuyorum o yüzden 32 GB olsun dedim ama 3600 MHz ve 32 GB'ler pahalı biraz sizce değer mi? Yoksa 3200 MHz 32 GB mi alayım?

Bu pahalı biraz ama bunun gibi bir şey alacaktım.

O anakart yerine bunu alman daha iyi olur;
RAM olarak öneririm;

Son düzenleme:
O anakart yerine bunu alman daha iyi olur;
RAM olarak öneririm;

Anakartı aldım zaten iade edip başka anakart alacaktım ama iade ederken uğraştırıyorlar biraz o yüzden etmedim. Artık iade de edemem 1 ay falan oldu. Benim sorum o anakarta 3600MHz RAM alınır mı anakartı değiştirmek gibi bir şey söz konusu değil.
Başka fikri olan yok mu?
Konuya kimse cevap vermiyor öne çıkarma kaldırılıyor bizde 2. konu açınca ceza alıyoruz bu nasıl iş?

Son düzenleme:
Anakartı aldım zaten iade edip başka anakart alacaktım ama iade ederken uğraştırıyorlar biraz o yüzden etmedim. Artık iade de edemem 1 ay falan oldu. Benim sorum o anakarta 3600MHz RAM alınır mı anakartı değiştirmek gibi bir şey söz konusu değil.
Başka fikri olan yok mu?
Konuya kimse cevap vermiyor öne çıkarma kaldırılıyor bizde 2. konu açınca ceza alıyoruz bu nasıl iş?

Anakart destek listesinden bakabilirsiniz. Dilerseniz 4133MHz RAM alın ama CL değerinede dikkat edin. CL ne kadar düşük olursa, yararınıza olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı