MSI B450M Mortar Max vs ASUS TUF B450M PRO-Gaming

28sefa16

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Ryzen 5 3600 işlemci ve Samsung M.2 970 Evo Plus 500GB almış bulunmaktayım. Ancak bir türlü anakart seçemedim tabii o anakarta uyumlu RAM'de seçemedim. Bu iki anakarttan MSI olanı direk BIOS güncellemesiz işlemciyi desteklediğini biliyorum ama stok bulamadım. mATX olması önemli olmakla birlikte sisteme uygun en küçük kasa anakart, güç kaynağı ve RAM önerilerinizi bekliyorum. Bütçe saydığım bileşenler için 3000 TL'dir. Teşekkürler.

Bu 3 m-ATX anakart sizi asla üzmez. Daha daha küçük olan Mini ITX anakart istiyorsanız işler değişir tabi. Direk 3.nesil destekli gelmeyeni BIOS günceller (bir yerden 2.nesil falan bulup, işlemcisiz BIOS güncellenen kartlar da var ancak bunlarda var mı öyle bir şey hatırlayamıyorum, bakmam lazım) veya aldığınız yerden güncellemesini istersiniz. Basit bir iş.

Bütçeniz dahilinde mevcut donanımınız için benim önerilerim;

Dark Guardian Mini (en küçüğü değildir muhtemelen ancak size uyarsa bence güzel tercih)
Corsair Vengeance 3000MHz CL16 RAM (2x8)

PSU olarak kasaya uyacağını düşünüyorum tabi ki ama yine bakmam lazım, FSP Hydro 500W veya 600W alınabilir. Hepsi 3.000TL altında tutacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…