MSI B450M PRO- M.2 BIOS Menülerine Giremiyorum

snopro2

Centipat
Merhabalar, "MSI B450M PRO- M.2" model anakart kullanıyorum, bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat Boot menüsüne erişim sağlayamıyorum, bilgisayar açılırken "Del" tuşuna basmamla birlikte "Pro series" yazılı siyah bir ekran geliyor fakat uzun süre beklememe rağmen bilgisayarım bu ekranda kalıyor. Aynı zaman da BIOS menüsüne de erişim sağlayamıyorum. Aşağıda göründüğü gibi BIOS ekranı boş bir şekilde kalıyor, ekrana bilgiler gelmiyor.
Daha önce aynı sebepten bir konu açıldığını fakat tam olarak çözüme kavuşturulamadığını gördüğümden bu konuyu tekrar açma ihtiyacı duyuyorum.

Not: Fotoğraf benim bilgisayarıma ait değildir fakat birebir aynı sorunu yaşadığım için örnek olması açısından bu fotoğrafı koydum.

ba532a8bf23df13f8a38b5ddeafa2613.jpg

Bilgisayarınızı televizyona bağlayarak mı görüntü almaya çalışıyorsunuz? Mümkünse bir monitöre bağlayarak deneyin. Zaten monitöre bağlantı yaptıysanız monitör kablolarını, bağlantı yerini kontrol edin veya mümkünse farklı bir monitörde deneyin.

Bilgisayarım monitöre hdmi ile bağlı, tv ile bağlanmıyorum. Şuan için başka bir monitöre bağlanma gibi bir durumum yok. Başka bir çözüm yok mudur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı