easygoing Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #11 Marix dedi: Tek 8 pin sandım, genelde öyle oluyor, keşke PSU almasaydınız önce ekran kartı denemek gerekiyordu, sorun kartta görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bir anda nolmuş olabilir ki akşam dizi izliyordum kapattım sabah açılmadı
Marix dedi: Tek 8 pin sandım, genelde öyle oluyor, keşke PSU almasaydınız önce ekran kartı denemek gerekiyordu, sorun kartta görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bir anda nolmuş olabilir ki akşam dizi izliyordum kapattım sabah açılmadı
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 25 Mart 2024 #12 Maalesef ne olduğunu bilemeyiz, donanım deneyip sorunun kaynağını bulabiliriz, durum ekran kartını işaret ediyor.
Maalesef ne olduğunu bilemeyiz, donanım deneyip sorunun kaynağını bulabiliriz, durum ekran kartını işaret ediyor.
easygoing Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #13 Marix dedi: Maalesef ne olduğunu bilemeyiz, donanım deneyip sorunun kaynağını bulabiliriz, durum ekran kartını işaret ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için Merhabalar sorun çözüldü arkadaşın bilgisayarına taktigimizda takır takır çalışıyordu sorun anakartta çıktı Son düzenleme: 26 Mart 2024
Marix dedi: Maalesef ne olduğunu bilemeyiz, donanım deneyip sorunun kaynağını bulabiliriz, durum ekran kartını işaret ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için Merhabalar sorun çözüldü arkadaşın bilgisayarına taktigimizda takır takır çalışıyordu sorun anakartta çıktı