ibrhmblglii Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Ryzen 5 5500 islemci aldim. BIOS guncelleme ile B450M Pro M.2 V2 anakrtin destekleyecegini dusunerek. Fakat BIOS guncellemeyi de yapmama ragmen PC aciliyor goruntu gelmiyor. Bu konuda neler yapabilirim onerileriniz nedir?
Ryzen 5 5500 islemci aldim. BIOS guncelleme ile B450M Pro M.2 V2 anakrtin destekleyecegini dusunerek. Fakat BIOS guncellemeyi de yapmama ragmen PC aciliyor goruntu gelmiyor. Bu konuda neler yapabilirim onerileriniz nedir?
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #2 Görüntüyü ne üzerinden almaya çalışıyorsunuz ? Ekran kartı mı, onboard mı ? Artı 0 Eksi
KS KS ibrhmblglii Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 Kolsuz İtachi dedi: Görüntüyü ne üzerinden almaya çalışıyorsunuz? Ekran kartı mı, onboard mı? Genişletmek için tıkla... Ekran karti. Artı 0 Eksi
Kolsuz İtachi dedi: Görüntüyü ne üzerinden almaya çalışıyorsunuz? Ekran kartı mı, onboard mı? Genişletmek için tıkla... Ekran karti.
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 Kolsuz İtachi dedi: Görüntüyü ne üzerinden almaya çalışıyorsunuz ? Ekran kartı mı, onboard mı ? Genişletmek için tıkla... Ayrıca güncelleme yapmışsın alması gerekiyor şuan. Artı 0 Eksi
Kolsuz İtachi dedi: Görüntüyü ne üzerinden almaya çalışıyorsunuz ? Ekran kartı mı, onboard mı ? Genişletmek için tıkla... Ayrıca güncelleme yapmışsın alması gerekiyor şuan.
KS KS ibrhmblglii Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #5 Kolsuz İtachi dedi: Ayrıca güncelleme yapmışsın alması gerekiyor şuan. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadim ne yapmam gerektigini. Artı 0 Eksi
Kolsuz İtachi dedi: Ayrıca güncelleme yapmışsın alması gerekiyor şuan. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadim ne yapmam gerektigini.
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #6 ibrhmblglii dedi: Ekran karti. Genişletmek için tıkla... Bios Sürümü nedir şuan ? Artı 0 Eksi
KS KS ibrhmblglii Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #7 Kolsuz İtachi dedi: Bios Sürümü nedir şuan ? Genişletmek için tıkla... 7B84v4E sitedeki en son sürumümü ile guncelledim Artı 0 Eksi
Kolsuz İtachi dedi: Bios Sürümü nedir şuan ? Genişletmek için tıkla... 7B84v4E sitedeki en son sürumümü ile guncelledim
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #8 BIOS'a girebiliyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS ibrhmblglii Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #9 Fatherboard dedi: BIOS'a girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Suanda eski islemcim takili girebilirim Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: BIOS'a girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Suanda eski islemcim takili girebilirim
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Aralık 2022 #10 ibrhmblglii dedi: Su anda eski islemcim takili girebilirim. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeni yeniden yap, sonrasında 5500'ü takmadan önce BIOS pilini çıkarıp 3-5 dakika bekle CMOS bir sıfırlasın kendisini. Öyle denersin. Artı 0 Eksi
ibrhmblglii dedi: Su anda eski islemcim takili girebilirim. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeni yeniden yap, sonrasında 5500'ü takmadan önce BIOS pilini çıkarıp 3-5 dakika bekle CMOS bir sıfırlasın kendisini. Öyle denersin.