Ryzen 5 5500 islemci aldim. BIOS guncelleme ile B450M Pro M.2 V2 anakrtin destekleyecegini dusunerek. Fakat BIOS guncellemeyi de yapmama ragmen PC aciliyor goruntu gelmiyor. Bu konuda neler yapabilirim onerileriniz nedir?
Anakart'ın destek listesinde R5 5500 bulunmakta, bu durumda görüntü gelmesi gerekir. 5500 takılı iken BIOS'a girmeyi deneyip de giremediysen işlemciyi bir bilgisayarcıda test ettir bence.
Bende ryzen 5 5500 e geçtiğim de ilk seferimde görüntü alamamıştım sonra farklı bir bios sürümü yükledim öyle görüntü geldi. Anakartımız farklı bu arada. Sende farklı bir bios sürümü denemelisin. Ayrıca görüntü gelmesi 3-5 dakikayı bulabiliyor biraz bekle.
Bende ryzen 5 5500 e geçtiğim de ilk seferimde görüntü alamamıştım sonra farklı bir bios sürümü yükledim öyle görüntü geldi. Anakartımız farklı bu arada. Sende farklı bir bios sürümü denemelisin. Ayrıca görüntü gelmesi 3-5 dakikayı bulabiliyor biraz bekle.
Arkadaşlar merhaba. MSI B450M Pro- M.2 ile Ryzen 5 5500 kullanabiliyor muyuz? Herhangi bir uyumsuzluk var mı? Ayrıca şu an kullandıgım RAM iki adet Kingston 8 GB 2400 MHz. Bununla ilgili bir sorun yaşar mıyım?