Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 19 Ocak 2019 #1 MSI B450M PRO-M2 Anakart kullanıyorum, destek bölümünde Fastboot programını bulamadım. MSI markanın diğer modellerinde varmış ama niyeyse benim modelde APP Manager diye program var sebebi nedir? Eğer bulabilen olursa sevinirim. İyi forumlar Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2019
MSI B450M PRO-M2 Anakart kullanıyorum, destek bölümünde Fastboot programını bulamadım. MSI markanın diğer modellerinde varmış ama niyeyse benim modelde APP Manager diye program var sebebi nedir? Eğer bulabilen olursa sevinirim. İyi forumlar
KaptaniDerya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #2 Şu linktekini yükleyebilirsin: Support For B360 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
Şu linktekini yükleyebilirsin: Support For B360 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 19 Ocak 2019 #3 KaptaniDerya dedi: Şu linktekini yükleyebilirsin: Support For B360 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global Genişletmek için tıkla... Modeli farklı dostum üstelik AMD kullanıyorum sorun olmaz mı?
KaptaniDerya dedi: Şu linktekini yükleyebilirsin: Support For B360 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global Genişletmek için tıkla... Modeli farklı dostum üstelik AMD kullanıyorum sorun olmaz mı?
KaptaniDerya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #4 Sen yine de dene. Olmazsa en azından denemiş olacaksın.