MSI B450M Pro Max ile R7 2700X kullanılır mı?

AdrogosTR

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, sahip olduğum bilgisayarı yükseltmek istedim, 3. nesil Intel ve H61 ASUS anakart kullanıyorum. Teker teker parçaları almaya başlamıştım anakart olarak MSI B450M Pro Max tercih ettim ve işlemci olarak da Ryzen 7 2700X alacağım anakartı aldım fakat sonra aklıma bir şey takıldı, bu anakart da ben bu işlemciyi kullanabilir miyim? Anakart desteklediğini yazıyor ama besleme durumunda bir sorun çıkar mı?

İkincil olarak da bir sorum var RX 470 4 GB bir ekran kartım var ve şu an için yükseltmeyi düşünmüyorum Ryzen 7 2700X ile RX 470 için kaç W bir PSU gerek bana benim kullandığım PSU 400W arttırmalı mıyım sizce?

Anakartınızın R7 2700x desteği var gözüküyor. Lakin R7 2700x, RX 470'e fazla gelir, GPU darboğaz yapar gibi geliyor.

Öyle bir şey yok hocam aksine bu istenilen bir durumdur.
Doğru hocam haklısınız, elbette ekran kartını full besleyen işlemci alınmalı. Benim demek istediğim r7 2700x -rx 470(4gb) ikilisi yerine, işlemciden kısılıp ekran kartına yatırım yapılmasının daha mantıklı olacağı. R7 2700x bu ekran kartı için gereksiz iyi.

Maalesef ekran kartımı 1 yıl önce aldım değiştirmeyi şuanlık düşünmüyorum çünkü fiyatlar aşırı derecede pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…