MSI B450M PRO-VDH Max anakart ve GT1030 ekran kartı uyumlu çalışır mı?

neviditelny

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ekran kartını şu an alamıyorum, şimdilik idare etmesi için ikinci el bir 1030 ekrann kartı buldum onu almayı düşünüyorum. Linkini paylaştığım anakart ve işlemciyle uyumlu çalışır mı bu ekran kartı?
MSI B450M PRO-VDH Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart: MSI B450M PRO-VDH MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sus GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı: Asus GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Çıkış fiyatı için bir tahmininiz var mı? Ben 2060 almayı düşünüyorum ama fiyatlar yine böyle olursa alamayacağım. 1660 Ti bile 4.5k 5.5k olmuş
Hocam ben 4-5 arası çıkar diye tahmin ediyorum ve kesinlikle değer, zaten çıktığı gün alabilirseniz 1 hafta sonra muhtemelen o fiyatlar ikiye katlanacak o yüzden asla zarar etmezsiniz.

PSU olarak bunu alın bence.
Hocam kaç tl olur sizce ben 2000 bandına cıkabilirim eğer 2000 e gelirse alırım
2000'e çıkması imkansız :D 4k-5k arası çıkacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı