MSI B450M Pro VDH Max dahili grafik desteği var mı?

652710

Decapat
Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi MSI B450M Pro VDH Max anakart için Ryzen 5 5600X işlemci alacağım fakat işlemcide dahili grafik olmadığını biliyorum. Bu yüzden ekran kartı takmasam bile anakartın chipsetinin görüntü desteği var mı? Yani görüntü alabilecek miyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazsın.

Rica ederim. Ayrıca ekleme yapayım, 5600X yerine 5600 tercih edebilirsin. Aralarında fiyat farkına değecek bir performans farkı yok. Nereden baksan 1.000 TL fark var. Değmez. Onun yerine 5600'e kule tipi fan alırsın.

Peki hocam 5600G alsam çok fazla performans düşük olur mu? Sonuçta ekran kartının ne zaman bozulacağı belli olmuyor. Ayrıca elimde dark freeze x 123 var kule tipi soğutucu bu işlemciler için yeterlimidir ?

Dahili grafik barındıran son anakart 15-20 sene öncesinde kalmıştır sanıyorum. Çin'de özel üretilenleri saymıyorum onları başka amaçla kullanıyorlar.
hmm.. anlıyorum çok teşekkür ederim bayağı kararsız kaldım sonuçta görüntü alamyacağım bu kötü yani ekran kartım olmadan kullanmam gerekebilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı