Anakarttaki giriş 4 pin olsa bile DC modunda çalışabiliyor, sadece bu anakartta öyle bir özellik yok. Örneğin bunun mini olmayan modeli (b450 a pro max) 4 pin fan connector'lara sahip, default modda DC olarak çalışıyorlar yani 3 pin de 4 pin de taksan voltaj ile hız ayarı yapabiliyorsun. Artı olarak PWM moda alıp 4 pin fan takıp PWM hız ayarı yapman da mümkün. Yani şahsen elime para geçerse ilk işim bu anakartı değişmek olur, mini anakart almak en büyük pişmanlığım. Bu attığın gibi bir ürün almayı düşünüyorum kesinlikle hiç ayar yapamamaktan iyidir. Zaten işlemci 60 dereceyi görene kadar öndeki fanların çalışmasını bile istemiyorum, bilgisayarı oyun dışında birsürü şey için de kullanıyorum ve idle modu olmayıp 3 tane fanın kafamın dibinde sabit 1250 RPM'de dönmesi beni çok yoruyor. Merak ettiğim şey bu ürünün orta hız ayarı tahmini nedir, tam hıza alacağımı asla sanmıyorum bu yüzden 800 - 1000 RPM civarı bir hız ayarı olan bir ürün bulmam lazım fakat böyle detayları da yazmıyorlar maalesef.
Alfais 4336 8 Port Fan Çoklayıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
bu ürünü sipariş ettim, elime ulaşınca yorumlarımı yazarım.