bugrakrkl Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 Merhaba bu anakartlı bir sistem almayı düşünüyorum fakat BIOS'u nasıl halledebilirim yardımcı olabilecek var mıdır?
Merhaba bu anakartlı bir sistem almayı düşünüyorum fakat BIOS'u nasıl halledebilirim yardımcı olabilecek var mıdır?
mrcircusshot Decapat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 O anakart güncel geliyor diye biliyorum,yakın zamanda aldım en güncel sürüm.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 22 Ekim 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Markalar arası dünya kadar fark yok buna bakıpta yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Markalar arası dünya kadar fark yok buna bakıpta yapabilirsin.