MSI B460 Mag Tomahawk BIOS ekranında görüntü gidiyor

Rheago

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem topladım. MSI B460 Mag Tomahawk model anakart ve MSI Armor GTX 1660 ekran kartı var. Bilgisayarı kendi evimde HDMI kablosu ile monitöre bağladığımda BIOS logosu ekran gözüktükten sonra Windows başarıyla açılıyordu. Sonrasında bilgisayarı arkadaşın evine götürmek için önce ekran kartını söküp ardından arkadaşın evine götürdük kasayı köpüklü koliye koyup. Arkadaşın evine geldiğimizde ekran kartını tekrar anakarta bağladım ve HDMI kablosu ile onun monitörüne bağladım. İlk başta anakartın üstündeki Boot ışığı bir süre yandı ve söndü. Sonra bilgisayar açılırken BIOS logosu gözükmüyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Fakat Windows açıldığında ekrana görüntü geliyor. Sadece ilk açılıştaki BIOS'a erişemiyorum. Sorun sizce neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma gelen şu var olur mu emin değilim monitör HZ ile oynayın 60ya da 144 Hz yapıp deneyin ama emin değilim.
Monitör 60 Hz destekli. Maksimum 60Hz e kadar çıkıyor. Dediğim gibi görüntü sadece windows açıldığında geliyor. Kasayı baslattigim an delete tuşuna tekrar tekrar bassam aslında biosa girdiğini ama görüntü vermediğini düşünüyorum.

Evet BIOS ekranında görüntü gelmiyor aynı sorun bende yaşadım.

BIOS girdiğiniz de HDMI kablosunu çıkarıp tekrar taktınız mı?

Kesin çözüm DP kablo sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı