MSI B460M-A PRO internete bağlanmıyor

Coompten

Hectopat
Hepinize merhaba arkadaşlar, MSI B460M-A PRO adlı bir anakarta sahibim. Zar zor sistemimi topladım ve bilgisayarımı açtım, sıkıntı yok açıldı. Fakat internete bağlanamadım, (Windows 10 Pro kullanıyorum) internete bağlanmam için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın Wi-Fi'ı yok. Wi-Fi ile bağlanmak için bu tarz bir USB Wi-Fi adaptörü almanız lazım:

Ancak kasanın bulunduğu yerde bir ethernet kablosu var ise anakartınızdaki ethernet portuna takarak internete bağlanabilirsiniz.

Eğer kabloyu taktığınız halde bağlanamıyorsanız MSI'ın sitesinden sürücüsünü indirin, varsa güncelleştirmeyi deneyin.

Ethernet kablosu bağlı sanırım LAN driver ı yok onu komşudan alacağım laptop ile PC'ye yükleyeceğim.
Nasıl yani? Sanırım derken? Bilgisayarınızda ethernet kablosu takılı olup olmadığını bilmiyor musunuz? Arkayı kontrol edin. Modeme giden sarı veya gri bir kablo olacak. Yoksa ondan almalısınız.

Bunun gibi. Bir ucu modeme, bir ucu bilgisayarın LAN girişine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı