MSI B460M A-PRO ve i3 10100F için RAM önerisi

Alperen9g

Hectopat
Evet, arkadaşlar bu anakart için RAM önerisi istiyorum, (Vatan Bilgisayar şart ) anakartta, 2 adet RAM slotu var ve 2933 MHz OC, hali i3 işlemci olduğu için RAM'ler 2666 MHz'de çalışıyor diye biliyorum 3000 alsam bile. O yüzden fazladan para vermemek için 2666MHz RAM arıyorum. Aslında buldum fakat onun yerine bir tane 16 GB mı alsam diye düşünüyorum. Eğer dediğimi alırsam anakartta slot kalmayacak. Sizce 2x8 almak mantıklı mı? Bu anakarta ileride 16x16 yapabilirim fakat çok fazla para çıkar cebimden. Zaten yeni çıkan oyunları çok nadir oynuyorum, bulduğum RAM'de şu şekilde sizce bu anakarta ve 1660S'e alınır mı? Bir de, yorumlarda okudum, kimi diyor Intel işlemci için daha az MHz veriyor diyor. Kimi diyor, daha az MHz'de çalışıyor BIOS'u güncelleyin falan diyor. Bu sorun var mı? Bir de sizce biraz daha masrafa girip bu RAM alınır mı? Biliyorum 3000MHz, 2666'da çalışacak fakat CL15.

Diğeri ise; CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı