MSI B460M Mortar ve i5 10600K ile kullanılır mı?

CaFein

Decapat
Merhabalar arkadaşlar i5 10600K işlemciye sahibim fakat bütçem kısıtlı olduğu için kısa bir süreliğine B460M Mortar aldım bu işlemcinin performansında bir dusukluk yapar mi temel frekans hızında çalışır mı? Overclock yapmayı su anlik düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz sorunsuz kullanirsin.
Peki hocam smdi bende 2666mhz olarak calisicam ramler normalde 3200lk ramlar var çok FPS farkı farkedermi 4.1 GHz de çalışması yeterli olurmu ama kesinlikle yakın zamanda geçicem Z serilerine hemde gaming almayı düşünüyorum

Keşke Z serisi bir anakart alabilseydiniz ama imkanlar buna el vermişse yapacak bir şey yok. Güzel bir seridir. Sınırları var tabi, araştırmışsınızdır. Lakin yeni soket gelmeden anakart değişimini unutmayın. Elinizden çıkarırken fiyatı fazla düşmesin. He 11. Nesil bekliyorsanız o başka.

Kaliteli bir hava soğutma ile belki Z490 alınabilirdi belki.

Neyse hayırlı olsun. Evet RAM'ler 2666 MHz olur B460 ile.
Saolun hocam haklisiniz fakat sıvı sogutmanin DHA iyi olacağını söylediler o yüzden böyle terrcih ettim bu anakartta 2-3 ay idare edip daha sonra z serisi alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…