MSI B460M PRO için RAM önerisi

Bütçe
650

serkanizma

Centipat
Merhabalar

Gaming gecesinden MSI B460M PRO anakart ve i5 10400 işlemci aldım. Çizim uygulamaları için bir bilgisayar topluyorum.
XPG Gammix D30 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 RAM uygun mudur yada başka bir RAM öneriniz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
En alttaki belleği ben kullanıyorum ve memnunum. Ayrıca sistemlerimiz de aynı.

Hocam, Crucial Ballistix veya Kingston tavsiye ederim. Nedense, dediğiniz bellekleri sevmiyorum. Sorun çıkabiliyor. Bazen güncel BIOS olmadan çalışmıyor.

Hocam, Crucial Ballistix veya Kingston tavsiye ederim. Nedense, dediğiniz bellekleri sevmiyorum. Sorun çıkabiliyor. Bazen güncel BIOS olmadan çalışmıyor.

Tabi ki en sağlamları dedikleriniz. Fakat fiyat ucuz olsun deyince böyle seçeneklere başvuruluyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yener Hocam söylediğiniz RAM'lar bunlar değil mi?

Teşekkür ederim Yener Hocam. İkisinden birini araştırıp uygun fiyata bulduğumu alacağım. Diğer kalan parçaları da takip ediyorum. Acaba diğer parçaları da şu markaları alsan iyi olur diye tavsiyenizi öğrenebilir miyim.
500GB SSD: (uygun fiyatlı M2 Nvme de olabilir)
Kasa:
Power(650W): (Almak istediğim ekran kartı 5500xt veya 1600 serisi herhangi bir kart)
24" Monitör: (Oyun oynamayacağım için 144Hertz'e gerek varmı yoksa 75Hertz yeterli mi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…