En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam, Crucial Ballistix veya Kingston tavsiye ederim. Nedense, dediğiniz bellekleri sevmiyorum. Sorun çıkabiliyor. Bazen güncel BIOS olmadan çalışmıyor.
Inspired from architectural design with the Core Boost, DDR4 Boost, Audio Boost, Turbo M.2 with M.2 Shield Frozr
www.msi.com
Bu siteden baktığımda Curriel Balistik ve Kingston'u(2x8GB 3000Mhz) testlerde göremedim. Bu önerdiğiniz Ramlardan birini almaya karar verdim. Acaba MSI B460M Pro için uyumluluk sorunu yaşar mıyım?
Elimde bu ram, işlemci ve anakart var, ekran kartını henüz alamadım. Bu parçaları takıp pc'yi çalıştırınca ssd'nin okunmasında sorun oluyor. SSD'yi okumuyor. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?
Elimde bu ram, işlemci ve anakart var, ekran kartını henüz alamadım. Bu parçaları takıp pc'yi çalıştırınca ssd'nin okunmasında sorun oluyor. SSD'yi okumuyor. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?
Ram'in (elimde 1x16 Gb Ram var ) 1. veya 2. slota koyulması bir şeyi etkiler mi? Mesela ben 1. slotu boş bırakıp 2. slota koysam raam'i, sorun yaşar mıyım?
Ram'in (elimde 1x16 Gb Ram var ) 1. veya 2. slota koyulması bir şeyi etkiler mi? Mesela ben 1. slotu boş bırakıp 2. slota koysam raam'i, sorun yaşar mıyım?