Çözüldü MSI B550-A Pro anakartta fare sistem kapalıyken şarj olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre sav

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım MSI B550-A Pro anakartta kablosuz faremi bilgisayar kapalıyken şarj edemiyorum. Eski anakartımda bu sorun yoktu. BIOS ayarlarını kontrol ettim, farklı USB portlarını denedim ama bir sonuç alamadım. Benzer bir sorun yaşayan veya çözümü olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
BIOS'ta Resume By USB Device ayarını Enabled yaparak denediniz mi?

BIOS'a girin > Settings > Advanced > Wake Up Event Setup > Resume By USB Device > Enabled

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde bilgisayar kapalıyken USB portlarında güç olacak ve ayrıca PC'yi klavye/mouse ile açılabilecek.
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım MSI B550-A Pro anakartta kablosuz faremi bilgisayar kapalıyken şarj edemiyorum. Eski anakartımda bu sorun yoktu. BIOS ayarlarını kontrol ettim, farklı USB portlarını denedim ama bir sonuç alamadım. Benzer bir sorun yaşayan veya çözümü olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

BIOS ayarlarında ErP enable oldugu içindir. Onu kontrol ettin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta Resume By USB Device ayarını Enabled yaparak denediniz mi?

BIOS'a girin > Settings > Advanced > Wake Up Event Setup > Resume By USB Device > Enabled

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu şekilde bilgisayar kapalıyken USB portlarında güç olacak ve ayrıca PC'yi klavye/mouse ile açılabilecek.

Çözüm
BIOS'ta Resume By USB Device ayarını Enable yaparak denediniz mi?

BIOS'a girin > Settings > Advanced > Wake Up Event Setup > Resume By USB Device > Enabled.

Video:

Bu şekilde halloldu hocam sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı