Anakartlari beğendim hoşuma gitti. Fiyatları makul, aradığım tüm özellikleri sunuyor. A Pro modelinde bazı şeylerden kısılmış ses kartı vs. Gaming Plus'la arasında 100 TL fark var. 100TL farkı verip onu alınır mı sizce hangisini almalıyım?
Bu tür parçaları bir kere alıyorsun. Sonradan keşke dersen bir işe yaramaz. Ben olsam çok sıkışık değilsem gaming plus alırdım. Bu arada ekran kartını almadıysan amd tavsiye ederim fp olarak daha iyi.
Bu tür parçaları bir kere alıyorsun. Sonradan keşke dersen bir işe yaramaz. Ben olsam çok sıkışık değilsem Gaming Plus alırdım. Bu arada ekran kartını almadıysan AMD tavsiye ederim FP olarak daha iyi.
Son zamanlarda driverlar düzeldi deniyordu ben de 5700xt aldım bir sıkıntısını görmedim. Ama almışsınız zaten hayırlı olsun. 3600 tl'ye iyi almışsınız benim ekran kartı aldığım zamanda 4300'den başlıyordu.
Son zamanlarda Driver'lar düzeldi deniyordu ben de 5700XT aldım bir sıkıntısını görmedim. Ama almışsınız zaten hayırlı olsun. 3600 TL'ye iyi almışsınız benim ekran kartı aldığım zamanda 4300'den başlıyordu.
Son zamanlarda Driver'lar düzeldi deniyordu ben de 5700XT aldım bir sıkıntısını görmedim. Ama almışsınız zaten hayırlı olsun. 3600 TL'ye iyi almışsınız benim ekran kartı aldığım zamanda 4300'den başlıyordu.