Üye adım 32 adım
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Kamu
- RAM
- Corsair 4x8 GB 3000 MHz
- İşlemci
- Ryzen 5 5600
Şu anda kullanmış olduğum anakartım MSI B450 Gaming Plus Max modeli. Bir üst seviyeye geçmek istiyorum. Ekran kartım RTX 3050 olacak. Bu iki anakart modeli arasında kaldım. Aralarında bir fark var mıdır? Kullananlar varsa ve yorumda bulunurlarsa sevinirim. Ayrıca bunlar haricinde önerebileceğiniz 2 adet M.2 slotu ve 4 RAM slotu olan ATX anakart varsa, önerilerinize açığım. Bütçem 2500 yazdım ama biraz daha yukarıya çıkabilirim.
www.akakce.com
www.akakce.com
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MPG X570 GAMING PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG X570 GAMING PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG X570 GAMING PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 3.779,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: