Tolgahan54 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Sistemi yeni topladım. Boot ışığı yanıyor. Görüntü yok. Sistemin çalışmasında başka bir sıkıntı görmedim. Anakart MSI B550 Wi-Fi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Sistemi yeni topladım. Boot ışığı yanıyor. Görüntü yok. Sistemin çalışmasında başka bir sıkıntı görmedim. Anakart MSI B550 Wi-Fi.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 1 Ocak 2021 #2 Bilgisayarı açıp "Del" butonunu spamlar mısın?
Tolgahan54 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #3 Anil Alkan dedi: Bilgisayarı açıp "Del" butonunu spamlar mısın? Genişletmek için tıkla... Yine görüntü alamadım. Bilgisayar boot etmiyodur demişler o ne demek acaba sistem yeni topladım yapmam gereken başka bir şey olabilir ni? Anil Alkan dedi: Bilgisayarı açıp "Del" butonunu spamlar mısın? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yaptı dün bilgisayarcı halloldu. Son düzenleme: 5 Ocak 2021
Anil Alkan dedi: Bilgisayarı açıp "Del" butonunu spamlar mısın? Genişletmek için tıkla... Yine görüntü alamadım. Bilgisayar boot etmiyodur demişler o ne demek acaba sistem yeni topladım yapmam gereken başka bir şey olabilir ni? Anil Alkan dedi: Bilgisayarı açıp "Del" butonunu spamlar mısın? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yaptı dün bilgisayarcı halloldu.