Çözüldü MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi Bluetooth Aygıtı Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheRavenM

Hectopat
Merhabalar, B550 GAMING Edge anakartımda Bluetooth vardı, kullanıyordum. Sanırım Windows güncellemesi sonrasında Bluetooth cihazlardan gitmiş. Çok fazla araştırdım, sürücü güncelleme yaptım, internette çok video izledim, Donanım Haber'den bir konudaki aşamaları yaptım, yine de olmadı. Aygıt yöneticisinden Bluetooth aygıtını sildim ve şu an geri getiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
MSI sitesinde problem var herhalde. Support kısmında dowload ve BIOS'ta indirilecek bir şey görünmüyor, anakart içerisinden çıkan CD'deki setupları da yaptım, Aygıt Yöneticisi'nden tarama da yaptım, gelmedi.
Arkadaşlar PC'ye format attım, MSI sitesinden driverları yükledim, Windows Update'lerini yaptım, yine olmadı. Yardım edebilecek arkadaş yok mu?

Arkadaşlar çözdüm. Soğuk başlangıç yaptım PC'ye güç kablosunu söküp start düğmesine bastım, 10sn sonra güç kablosunu taktım, PC açıldığında Bluetooth gelmiş, Aygıt Yöneticisi'nde gözüküyor. Belki başkalarının işine yarayabilir.
Hocam, sitesinde olabilir. Fakat bu aralar sitede sorun var. Sürücüler görünmüyor. Yakında düzelecektir. Bekleyin.

MSI sitesinde problem var herhalde. Support kısmında dowload ve BIOS'ta indirilecek bir şey görünmüyor, anakart içerisinden çıkan CD'deki setupları da yaptım, Aygıt Yöneticisi'nden tarama da yaptım, gelmedi.
Arkadaşlar PC'ye format attım, MSI sitesinden driverları yükledim, Windows Update'lerini yaptım, yine olmadı. Yardım edebilecek arkadaş yok mu?

Arkadaşlar çözdüm. Soğuk başlangıç yaptım PC'ye güç kablosunu söküp start düğmesine bastım, 10sn sonra güç kablosunu taktım, PC açıldığında Bluetooth gelmiş, Aygıt Yöneticisi'nde gözüküyor. Belki başkalarının işine yarayabilir.

Çözüm
MSI sitesinde problem var herhalde. Support kısmında dowload ve BIOS'ta indirilecek bir şey görünmüyor, anakart içerisinden çıkan CD'deki setupları da yaptım, aygıt yöneticisi'nden tarama da yaptım, gelmedi.

Arkadaşlar çözdüm. Soğuk başlangıç yaptım PC'ye güç kablosunu söküp start düğmesine bastım, 10sn sonra güç kablosunu taktım, PC açıldığında Bluetooth gelmiş, aygıt yöneticisi'nde gözüküyor. Belki başkalarının işine yarayabilir.

Sağ ol dostum 5 saattir arıyordum düzeldi :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı