1.2.0.5 patch c diye belirtilen bir BIOS yok MSI ın sitesinde. Direkt 1.2.0.5 var onda da Amdkeyid hatası almayı başladım sistem yeniden başlarken.En stabil AGESA 1.2.0.5 patch C diye hatırlıyorum, kendi anakartımın BIOS'unu güncellemedim o yüzden.
1.2.0.3b beta değil bir sürüm, beta BIOS olsa özellikle belirtilir beta olduğu.
Bir de 1.2.0.3'den sonrası sıkıntılı olduğu söyleniyor çoğu yerde.
Bu arada 1.2.0.3b beta sanırım. MSI belirtmiyor çünkü beta olup olmadığını ama Reddit'te beta yazmışlar.
Anlad fakat 1.2.0.3c yok işte MSI ın sitesinde.En stabil AGESA'lar 1.2.0.4 ve 1.2.0.3c sürümleri, eğer sistem ile uyumsuzluk çıkmayacaksa bu sürümlerden birine düşürün.
Pek bir etkisini görmedim. Yeniden başlattığımda bir şey olmuyor sadece olay görüntüleyicisine baktığımda bu hatayı görüyorum. BIOS güncellemesinden sonra vermeye başladı. fTPM le ilgili sanırım. Bakal haftasonu uzun bir süre oyun falan oynayacağım sorun olacak mı.Pek bi' fikrim yok bu hata hakkında, yeniden başlattığınızda ne oluyor mesela? Eğer sistemi kullanmanızı engelleyecek bir hata değilse ben çok takılmazdım. Daha önce karşılaşmadım bu arada.
Haftasonu halledeyim.Ben de biraz bakınca fTPM ile alakalı şeyler gördüm, buna bilgi sahibi olunca bakarım bilgisizim buna karşı.
Siz 1.2.0.2'ye sistemde uyum sorunu çıkarmayacaksa bi' geçiş yapın.