Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 Merhaba konu başlığında yazdığım gibi overclock yapamıyorum. 1 saat önce değiştirdim anakartımı normalde B450 Aorus Elite kullanıyordum.
Merhaba konu başlığında yazdığım gibi overclock yapamıyorum. 1 saat önce değiştirdim anakartımı normalde B450 Aorus Elite kullanıyordum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #2 Ne gibi bir sorun var? Nasıl OC yapamıyorsun yani.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #3 BerkayZ87 dedi: Ne gibi bir sorun var? Nasıl OC yapamıyorsun yani. Genişletmek için tıkla... PC açılmıyor değerleri verince BIOS'dan ama Ryzen Master'dan 4.7 GHz'e kadar sorun yok 1.4v da. CPU LED yanıyor. Ve BIOS pilini çıkarmak zorunda kalıyorum. Anlamadım yani B450 Aorus Elite de 4.8 bile zorladım bu anakart ile hiç zorlanmaması lazım. BerkayZ87 dedi: Ne gibi bir sorun var? Nasıl OC yapamıyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir durum ilk kez başıma geliyor yani anlayamadım. @BerkayZ87hocam bakabilir misin? Biri yardım etsin lütfen. Son düzenleme: 16 Temmuz 2021
BerkayZ87 dedi: Ne gibi bir sorun var? Nasıl OC yapamıyorsun yani. Genişletmek için tıkla... PC açılmıyor değerleri verince BIOS'dan ama Ryzen Master'dan 4.7 GHz'e kadar sorun yok 1.4v da. CPU LED yanıyor. Ve BIOS pilini çıkarmak zorunda kalıyorum. Anlamadım yani B450 Aorus Elite de 4.8 bile zorladım bu anakart ile hiç zorlanmaması lazım. BerkayZ87 dedi: Ne gibi bir sorun var? Nasıl OC yapamıyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir durum ilk kez başıma geliyor yani anlayamadım. @BerkayZ87hocam bakabilir misin? Biri yardım etsin lütfen.